Over ons

De garage

U zoekt een scherpgeprijsde, betrouwbare jonge auto met een bewezen servicehistorie? Bij Merwede Garage in Nieuwegein bent u van harte welkom. Onze kracht ligt in het inkopen van jonge, gebruikte auto's met een lage kilometerstand. Daarbij zijn een correcte aflevering voor ons vanzelfsprekende uitgangspunten.

De voorraad

Benieuwd naar onze voorraad? U bent van harte welkom in Nieuwegein. Onze voorraad bestaat meestal uit auto's met een lage kilometerstand. Deze Occasions worden van te voren grondig nagelopen en getest voordat ze in de showroom terecht komen. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Wij helpen u graag verder

Onderhoud

Het onderhoud van uw auto is van groot belang. Een goed onderhouden auto gaat langer mee, en zorgt er voor dat u veilig en comfortabel kunt rijden.

U kunt altijd met uw auto terecht bij Merwede Garage voor alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto. Wij beschikken over een professionele werkplaats, voorzien van moderne gereedschappen. Tevens hebben wij alle vakkennis van diverse merken auto's in huis.

Wist u dat wij ook uitlijnen en APK keuringen uitvoeren?